things we love

Of je nu een logo of een complete huisstijl nodig hebt, een folder wil laten schrijven en ontwerpen of wil uitpakken met een heus magazine: bij communicatiebureau Capone ben je aan het juiste adres!

ontwerp, logo, branding, huisstijl, Kortrijk

branding/huisstijl

Je merk in de markt zetten, dat lukt nog beter met een aantrekkelijk logo en een doordachte huisstijl. We luisteren naar jouw verwachtingen, brengen in kaart waar jij van houdt en zorgen voor een ontwerp dat de identiteit van je bedrijf perfect weerspiegelt. 

Grafisch ontwerp folders, brochures, advertenties, Kortrijk

folders/brochures/advertenties

Op basis van jouw huisstijl creëren we een overtuigende flyer, brochure, advertentie of andere communicatiedragers. Een eenduidige, heldere communicatie schept vertrouwen in je merk, dienst of product.

grafisch ontwerp, magazine, copywriting, fotografie

magazines

Een eigen magazine is een uitstekend middel om jouw (potentiële) klanten te bereiken én aan je te binden. Wij maken jouw magazine van A tot Z: van copywriting tot eindredactie en van fotografie tot de lay-out.

ontwerp van verpakking, prototypes

verpakkingen

Originele ideeën voor de verpakking van je product? Of het nu gaat om koekjes of cosmetica, bij Capone gaan we voor stijlvolle verpakkingen die meteen in het oog springen. We maken eerst de nodige prototypes voor we ze in productie laten gaan.

webdesign, e-mails, mailings, blogs, contentmarketing, sociale media

webdesign en digitale marketing

We bouwen voor jou een website die goed scoort in Google, met een creatief design en SEO-geoptimaliseerde teksten. Daarnaast zetten we je op weg met e-mailmarketing, blogs en sociale media. Allemaal volgens een doordachte strategie.

communicatiestrategie, PR, folders, publireportages, belettering

en nog zoveel meer

Jij vraagt, wij draaien! We verzorgen jouw PR, maken de uitnodiging voor je bedrijfsfeest, nemen testimonials af van klanten of ontwerpen jouw gevelbestickering. Altijd met veel goesting en een grote drive om de puntjes op de i te zetten.