Logo-ontwerp en uitwerken van huisstijl

Een sterk, herkenbaar logo is de basis van jouw visuele identiteit. Of het nu gaat om de creatie van een totaal nieuw logo of om de opfrissing van een bestaand logo, we gaan altijd op zoek naar de USP's van jouw bedrijf. Die zijn cruciaal om het ontwerpproces mee te starten. In een brainstorm peilen we naar je (gewenste) merkidentiteit: de waarden in je bedrijf, de sfeer op de werkvloer, de perceptie van klanten,... Dat zijn allemaal bouwstenen om te komen tot een logo dat jouw bedrijf op het lijf geschreven is. 

 

Tijdens het ontwerpproces stellen we de richting waarin we denken verschillende keren persoonlijk aan je voor. Op basis van jouw feedback komen we samen tot een eindresultaat dat perfect bij je onderneming past en de juiste uitstraling heeft.

 

Maar een goede branding is natuurlijk méér dan alleen een logo. Of het nu gaat om visitekaartjes, briefhoofden, roll-upbanners of de belettering van je wagens, je bedrijf moet op alle vlakken een herkenbare visuele identiteit hebben. We helpen je graag met het maken van een brandbook met duidelijke huisstijlrichtlijnen én de uitrol ervan in de praktijk.

Voor Tubata ontwikkelden we een logo en een huisstijl, die we uitrolden in de volledige communicatie van het bedrijf.
Een logo ontwerp, dat is maatwerk. Contacteer ons gerust voor meer info!